ERP sustav je izgrađen od modula, koji su skrojeni po mjeri Vašeg poslovanja!

ERP sustav je izgrađen od modula, koji su skrojeni po mjeri Vašeg poslovanja!

Cjeloviti ERP informacijski sustav iCenter je izgrađen od modula, koje smo oblikovali u pakete (link: Po djelatnostima), koji će pospješiti vaše poslovanje. Istovremeno Vam nudimo priliku da s pojedinim modulima sami izgradite Vama odgovarajući informacijski sustav.

Detaljan opis pojedinih modula odnosno funkcionalnosti, koji sačinjavaju  ERP sustav iCenter, možete pronaći u nastavku.

Knjigovodstvo

ERP sustav iCenter nudi veliki izbor rješenja i funkcionalnosti za područje knjigovodstva. Osim toga, mnoge funkcionalnosti  uključuju dodatne mogućnosti  koje su prilagođene za rad pojedinim granama gospodarstva. Glavni cilj svake funkcionalnosti ERP sustava iCenter za knjigovodstvo je omogućavanje poslovanja u skladu sa zakonom i uz niže troškove.

Na dolje istaknutim linkovima pogledajte detaljnije opise pojedinih funkcionalnosti , koji su dijelovi ERP sustava iCenter za knjigovodstvo.Blagajničko poslovanje
Porez na dodanu vrijednost
Dvojno knjigovodstvo
Knjiga primljenih računa
Obračun kamata
Osnovna sredstva
Platni promet
Knjiga pošte

Namjenska rješenja

ERP informacijski sustav iCenter Vam omogućuje i posebno prilagođena namjenska rješenja, koja se preko mnogih automatizama i inovacija prilagođavaju poslovanju Vaše organizacije.

Na slijedećim linkovima možete pročitati detaljnije opise pojedinih funkcionalnosti:

 Aktivno izvješćivanje
Poslovna izvješća
Podsjetnik
Kadrovska evidencija