Novinarski kutak | Posao u SAOP-u Slovenščina  |  Srpski  |  English    

Internet program SAOP miniMAX i u Hrvatskoj

Internet program SAOP miniMAX i u Hrvatskoj
S hrvatskom verzijom Internet računovodstveni program miniMAX je postao vodeći poslovni program za manja poduzeća u regiji – u tri godine do 10 – postotnog tržišnog udjela.

S zakonodavno i jezično lokaliziranim miniMAX-om, SAOP je u Hrvatskoj , malim poduzećima i računovodstvenim servisima , omogućio cjelovito vođenje poslovanja, jednostavnije izvješćivanje Poreznoj Upravi, elektroničko poslovanje s bankama, te time omogućili, tvrtkama i računovodstvenim servisima, poslovanje po principima e-računovodstva.

„Hrvatska spada među tri najmoćnija tržišta u regiji i predstavlja vrlo bitan čimbenik pri daljnjem širenju poduzeća SAOP na inozemna tržišta“ je potvrdila Sonja Šinigoj, direktorica SAOP-a i pojasnila da će, glede na strategiju širenja, nakon Hrvatske biti na redu ostale države članice EU.

„Glede na uspješnost prodaje miniMAX-a v Srbiji ,planiramo da ćemo na hrvatskom tržištu, u samo tri godine, doseći 10-postotni tržišni udio,“ je o ambicioznim planovima poduzeća potvrdila Sonja Šinigoj.

Na hrvatskom tržištu smo sa kćerinskom tvrtkom nastupili u Listopadu prošle godine te u prvom koraku ponudili ERP programsko rješenje iCenter. Već istog mjeseca smo u razvojnom odjelu u Sloveniji počeli sa intenzivnim aktivnostima zakonodavne i jezične lokalizacije Internet programa miniMAX za manja poduzeća.

miniMAX je privlačan za Hrvatske tvrtke

Kao što je već istaknula Sonja Šinigoj na službenom predstavljanju Internet rješenja miniMAX 
u Zagrebu, ponosni smo na to, da nam je u samo pet mjeseci uspjelo izvesti zakonodavno i jezičnu lokalizaciju Internet poslovnog programa miniMAX u potpunosti. Tako smo ispunili ciljeve, da već u prvom kvartalu 2013. hrvatskim poduzećima ponudimo sva  
naša ključna poslovna rješenja, miniMAX i iCenter.

„U Hrvatskoj (podatak od Rujna 2012.) je poslovalo 92.492 manjih poduzeća , koji su izniman tržišni potencijal za miniMAX,“ je potvrdio Ademir Ćurtović, direktor SAOP Hrvatska. „To internetsko programsko rješenje sa vođenje poslovanja tvrtki je, gledajući sa poslovne strane, 
izuzetno privlačan manjim tvrtkama, jer je prilagođen njihovom načinu poslovanja, te dodatno omogućava usklađenost sa nacionalnim zakonodavnim okvirom i dobrim praksama poslovanja u EU“

Marketing, prodaju, edukaciju i podršku hrvatskim korisnicima ćemo izvoditi na temelju već provjerenog poslovnog modela, kojeg smo koristili kod uvođenja u Sloveniji i Srbiji.

Time ćemo obrtnicima, te mikro i manjim tvrtkama ,omogućiti brzo uvođenje njima prilagođenog IT podržanog poslovanja, te dodatno korištenje razvijenih usluga e-računovodstva.

U Hrvatskoj smo već uspostavili stabilnu partnersku mrežu, koje će brinuti za brzo širenje uporabe  
miniMAX-a, kako u računovodstvenim servisima tako i među krajnjim korisnicima, koji predstavljaju većinu registriranih poslovnih subajekata

Više o miniMAX-u u Hrvatskoj ...