Novinarski kutak | Posao u SAOP-u Slovenščina  |  Srpski  |  English    

Ranko Potkonjak preuzeo je 01.06. funkciju direktora tvrtke SAOP Hrvatska

Ranko Potkonjak preuzeo je 01.06. funkciju direktora tvrtke SAOP Hrvatska
 Poduzeće SAOP je osnovano 1987. godine i među prvima je slovenskom tržištu ponudilo vlastiti softver, odnosno programsku opremu. Kao vodeće slovensko poduzeće za razvoj poslovnih programskih rješenja i usluga za računovodstvene servise, poduzeća i javne ustanove, zapošljava više od 70 visoko obrazovanih stručnjaka. SAOP rješenja koristi više od 25.000 korisnika.

Tvrtka SAOP ima dva proizvoda miniMAX i iCentar.

miniMAX je web-online računovodstveni program koji jednostavno koriste i dijele male tvrtke i njihovi računovodstveni servisi, tako da se podaci unose samo jednom, te su u svakom trenutku  tvrtke i njihovi računovodstveni servisi potpuno usklađeni.

ERP informacijski sustav iCentar, sa modularnim softverskim rješenjima, lako se prilagođava poslovnim procesima srednjih i velikih poduzeća. Kroz automatiziranu analizu poslovnih procesa brzo pruža kvalitetne informacije za donošenje odluka na razini upravljanja te snižava operativne troškove.

Na čelu tima SAOP Hrvatska, novi direktor Ranko Potkonjak zamjenjuje dosadašnjeg direktora Ademira Ćurtovića, koji odlazi u Canon CEE na poziciju regionalnog managera za MPS (Managed Printing Solutions).