Novinarski kutak | Posao u SAOP-u Slovenščina  |  Srpski  |  English    

Shift konferencija Split

Shift konferencija Split
 U Splitu je 5. i 6. lipnja održana Shift konferencija, najveća regionalna  startup konferencija, na kojoj je sudjelovalo 17 prezentatora i oko 1000 sudionika.  Na tom međunarodnom događaju tvrtka SAOP d.o.o. je promovirala svoje programe kao izlagač. Organizator cijele manifestacije je poslovni partner tvrtke SAOP, splitska IT tvrtka Procedo d.o.o. Uz organizatora te župana Ževrnju i gradonačelnika Baldasara, uvodnu riječ je imao i predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović, koji je naglasio značaj koji podrška javnih institucija ima pri razvoju novih tvrtki i stvaranju održivih poduzetničkih eko-sustava.
U sklopu konferencije, tvrtka SAOP je sudionicima, mladim poduzetnicima i inovatorima koji kreću sa svojim poslovanjem, prezentirala svoja dva strateška proizvoda iCentar i miniMAX, te naišla na dobar interes sudionika.
Tvrtka SAOP razvija poslovno-knjigovodstvene programe. iCentar je desktop aplikacija, namijenjena malim, srednjim i većim tvrtkama te knjigovodstvenim servisima dok je miniMAX web aplikacija. Programi su svojom jednostavnošću i funkcionalnošću prilagođeni mladim poduzetnicima koji tek kreću u poslovne izazove.