Donosite prave odluke

Korištenjem ERP sustava iCenter, direktori i voditelji odjela dobivaju brze i točne informacije, na temelju kojih donose pravovaljane odluke, osiguravaju poslovne transakcije i upravljaju odnosima s djelatnicima, kupcima i dobavljačima. više »

Poboljšajte procese

U praksi se često događa da voditelji, od samog početka korištenja ERP sustava iCenter, otkrivaju značajne uštede vremena u poslovnim procesima, koje djelatnicima omogućuju obavljanje svih zadaća u organizacijama uz povećanje učinkovitosti i profitabilnosti.
više »

Konkurentska prednost

91% korisnika iCentera smatra da ostvaruju konkurentsku prednost korištenjem informacijskog sustava (TNS Global Research, 2011). Inteligentni sustavi u iCentru omogućuju Vam brzu reakciju na tržišne promjene. više »

U skladu sa zakonom

Korištenjem iCentra dobivate sigurnost da ćete , unatoč čestim zakonskim promjenama,  uvijek biti 100% sukladni s važećim zakonima u gospodarstvu, čime će Vam biti olakšana suradnja sa poreznim upravama. više »

Pouzdana podrška

U poduzeću SAOP ,za podršku korisnicima, dnevno je zaduženo više od 40 stalno zaposlenih stručnjaka, a korisnici redovito dobivaju pisane upute za korištenje sustava sa svim pojašnjenjima i promjenama. Većina oblika pomoći je već uključena u ugovor osnovnom održavanju. više »

Praćenje stranaka

ERP iCenter Vam pomaže planirati zalihe na način da uvijek imate potrebne  količine robe na zalihi. Ujedno Vam omogućuje pristup pravovremenim informacijama , koji su Vaši najbolji kupci i dobavljači. više »