Novinarski kutak | Posao u SAOP-u Slovenščina  |  Srpski  |  English    

Saop – vodeći pružatelj poslovnih programskih rješenja u regiji

Tvrtka Saop već je 35 godina vodeći pružatelj poslovnih programa i rješenja. Zapošljava više od 200 visokoobrazovanih stručnjaka koji su odgovorni za razvoj programa, pomoć i edukaciju korisnika. Saop je također dio međunarodne grupacije Solitea koja zapošljava više od 1000 ljudi i ima više od 235.000 korisnika programa u 15 zemalja. Ulažemo u znanje jer vjerujemo da je to ključ uspjeha i jedini pravi put za osobni napredak i napredak cijele tvrtke.

Brojne nagrade, priznanja i certifikati za dobrog poslodavca i poslovnu izvrsnost jamče zadovoljstvo, kako naših djelatnika i suradnika, tako i naših korisnika.

Minimax je jednostavan internet poslovno-računovodstveni program koji lako koriste i dijele  male tvrtke ili obrti te njihovi računovodstveni servisi, na način da se podaci unose samo jednom, te su u svakom trenutku  tvrtke i njihovi računovodstveni servisi potpuno usklađeni.

ERP poslovno-informacijski sustav iCenter, lako se prilagođava poslovnim procesima malih, srednjih i velikih tvrtki. Kroz automatizirane analize Vaših poslovnih procesa, brzo će Vam pružiti kvalitetne informacije za donošenje odluka na razini upravljanja te snižavanje operativnih troškova.