Novinarski kutak | Posao u SAOP-u Slovenščina  |  Srpski  |  English    

Posao u SAOP-u

Posao u SAOP-u
Tvrtka Saop već je 33 godine vodeći pružatelj poslovnih programa i rješenja. Zapošljava više od 200 visokoobrazovanih stručnjaka koji su odgovorni za razvoj programa, pomoć i edukaciju korisnika. Saop je također dio međunarodne grupacije Solitea koja zapošljava više od 1000 ljudi i ima više od 235.000 korisnika programa u 15 zemalja. Ulažemo u znanje jer vjerujemo da je to ključ uspjeha i jedini pravi put za osobni napredak i napredak cijele tvrtke.

Brojne nagrade, priznanja i certifikati za dobrog poslodavca i poslovnu izvrsnost jamče zadovoljstvo, kako naših djelatnika i suradnika, tako i naših korisnika.

Aktualna radna mjesta

Tražimo front-end čarobnjaka!

U potrazi smo za front-end čarobnjakom koji voli razvijati nove stvari, stvarati nevjerojatno korisničko iskustvo, ima oko za detalje, ali pritom cijeni ljepotu jednostavnosti, voli svakodnevne izazove i nove tehnologije. Više...

Tražimo C# programera (m/ž)

Ne trebaju vam naočale kako biste C#? Oštroumni ste? Znatiželji i željni svakodnevnih izazova? Volite rješavati probleme, čak i one za koje ne znate da postoje?
Sposobni ste napisati kvalitetne linije koda, uz samo jednu šalice kave? Više...

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju. Kontaktirajte nas na  01 5559 773 ili se javite putem e-mail adrese: info@saop.hr.