Novinarski kutak | Posao u SAOP-u Slovenščina  |  Srpski  |  English    

Računovodstveni savjetnik za programsko rješenje (m/ž)

Opis radnog mjesta:

Korisnička podrška odgovorna je za podršku i pomoć korisnicima našeg programskog rješenja Minimax. Zahtjeve rješavamo putem internog ticketing sustava, a s korisnicima komuniciramo putem maila, telefona i udaljenog pristupa, ovisno o potrebi i procjeni. Odgovaramo na upite vezane uz rad programa, pripremamo pisane i video upute za korisnike, educiramo korisnike, pratimo njihove povratne informacije i posredujemo između korisnika i razvojne ekipe.

Naša očekivanja:

Od tebe očekujemo komunikativnost, strpljenje, osjećaj za rad s ljudima i proaktivnost. Očekujemo spremnost na izazove, samostalnost, kao i preuzimanje odgovornosti za svoj rad. Praktično znanje iz područja računovodstva jedan je od glavnih uvjeta.

Zbog svakodnevne komunikacije s klijentima potrebna je odlična pisana i govorna komunikacija, sposobnost jednostavnog pojašnjavanja složenih tema te želja za kontinuiranim poboljšanjem procesa i korisničkog iskustva. To konkretno uključuje i testiranja programa u dogovoru s kolegama iz razvoja i suradnju na formiranju naloga za optimizaciju rada programa.

Izuzetno cijenimo agilnost, timski rad i otvorenost.

Uvjeti:

  • Radno iskustvo na računovodstvenim poslovima od minimalno jedne godine
  • Obrazovanje ekonomskog usmjerenja, prednost računovodstvo i financije
  • Smisao za rješavanje tehničkih problema
  • Logičko i analitičko razmišljanje


Prednosti:

  • Znanje slovenskog jezika
  • Iskustvo rada u IT sektoru


Što nudimo?

Prihvatit će te iskusan tim koji će te uvesti u posao. Radit ćeš u ugodnom i opuštenom okruženju i imati priliku za učenje i osobni razvoj. Nudimo redovita i stabilna primanja te nagrađujemo učinkovit rad i trud kao i posebna postignuća naših zaposlenika. 

O nama

Tvrtka Saop je već 33 godine vodeći pružatelj poslovnih programa i rješenja. Zapošljava više od 180 visokoobrazovanih stručnjaka koji su odgovorni za razvoj programa, pomoć i edukaciju korisnika. Saop je također dio međunarodne grupacije Solitea, koja zapošljava više od 600 ljudi i ima više od 235.000 korisnika programa u 15 zemalja. Ulažemo u znanje jer vjerujemo da je to ključ uspjeha i jedini pravi put za osobni napredak i napredak cijele tvrtke.

Predstavi nam se i pošalji svoj životopis na info@saop.hr s naznakom "Minimax - savjetnik za korisnike" do 30.11.2022.